Diskuse

Život těch nešťastných

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano. přesně tak... Netrápit se tím, neřešit to. Být sebevědomá a sebejistá. Existují mezi námi, normálními, slušnými lidmi, bohužel i lidé, kteří rádi ubližují druhým, zraňují je... . A důvod může být různý. Na příklad - nechováte se podle jejich představ, někdy jste odmítla jejich pomoc, nebo projevenou náklonnost, jste jiná než oni, něco Vám závidí, např. máte schopnější děti než mají oni, a podobně. Pak existují i lidé, (sadisti), kteří se vyžívají na tom, když mohou někoho jiného trápit. A největší radost jim dělá, když se jim to daří. Nedávejte jim tu příležitost, ignorujte je, nestýkejte se s nimi, vyhýbejte se jim - a je to přestane bavit. A také, a to je důležité, nedovolte svým, třeba i dobrým známým, aby Vás informovali o tom, co kdo kde o Vás řekl, kdo Vás pomlouvá...

Přeji Vám šťastný nový rok 2017 - a ať se Vám daří... :-)R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Mirko! Přesně takhle to cítím :)

0 0
možnosti

Ano, lidé kteří takové věcí šíří, bývají nevyzrálí jedinci - ovšem stejně nevyzrálí jedinci jsou i ti, kteří se tím zabývají, dělají si z toho hlavu, vysvětlují a nakoneco tom ještě píší...normální, zdravý, vyzrálý a zdravě sebevědomý jedinec prostě takové věci neřeší - tal to zkuste:-)

1 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že bych byla nezralá, když o tom píši :) O čem bych tedy měla psát, abych působila jako vyzrálý jedinec? Zrovna náhodou jsem objevila dnes článek, který napsal - dle mého soudu - člověk, který má srovnané priority i názory. A také bych ho nepovažovala za vyzrálého, protože píše o problému "co o mně ostatní říkají".

Doporučuji taktéž přečíst! https://www.firstclass.cz/2016/10/proc-nas-druzi-drbou-aneb-jak-si-nedat-shodit-vez-z-kostek/

Jinak děkuji za názor, i takového si vážím ;-)

0 0
možnosti

Doporučuji to úplně hodit za hlavu a nevěnovat řečem cizích lidí jediný okamžik svého života. Pomluva je zlá a hloupá stejně jako její autoři. Vím z vlastní zkušenosti :-P. Jak zpívá Landa, pomluva docela hodně udělá ... ale vy si ji k tělu pustit nemusíte.

1 0
možnosti

Ano, máte pravdu. Zaměřte se občas na sebe a mějte se ráda. Děti máte určitě skvělé, to jen naši "chlapi" občas chtějí poučovat, to znám... Ale zas bude dobře....A propos, kdybyste chtěla vypnout, tak v současné době jsou na SEDUO krásné kurzy a některé i zadarmo, tak si můžete nějaký vybrat a pracovat na sobě.

1 0
možnosti
Foto

Z vlastní zkušenosti.

Až to přestanete řešit, hlavně, až vás to přestane trápit. Neuslyšíte už o sobě nic. :) Ke mě se dostane vždycky jen to, co potřebuji. :)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, vezmu si radu k srdci :)

0 0
možnosti