Diskuse

Vzhled

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J63a91n45a 55M71a36j14o55v79á

21. 6. 2013 18:26

To chce rozmazlovací odpoledne. Děti tátovi do kočáru a pěkně k babičce (na fotbal, na pivo na zahrádku, s chlapama ne expedici Apalucha...cokoliv hlavně ven). A pak vana, hudba, voňavé oleje..maska na pusu, maska na vlasy, pilník na nehty...a krásný film. Pak čisté tričko (nepoťapané od přesnídávky :-)), přivítat navrátilce, uložit do postýlek, jedna-dvě sklenky vína... a příjde heboučký večer i několik následujících rán :-).

0 0
možnosti

Me se podstata clanku libi. :-) A nejsem na materske dovolene. :-P

0 0
možnosti
Foto

Tyhle bejkárny napadají maminky na mateřské, protože mají na to čas.. Ono totiž bude výrazně hůře.. A to až půjdou po mateřské do práce. V práci budou muset vypadat dobře, lítat do školek a škol a ta práce doma se sama taky neudělá..

0 0
možnosti

pro zodpovezeni techto otazek z vlastniho nitra bych vam doporucil nejakou drogu s transcendentalnim ucinkem, z vlastni zkusenosti marihuanu ... podle meho 99% lidi zapadni spolecnosti jaksi potrebuje zkusenost presahujici jejich kazdodenni fyzickou existenci, jinak z toho zblbnou ... popr. si alespon do konce zivota budou klast presne ty otazky, ktere se kladete vy ...

pricinou je nizke sebevedomi, nepochopeni vlastni existence a predevsim strach - a to strach prakticky ze vseho ...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS