Diskuse

Láska

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vzhledem k půlročním dvojčatům bych přemýšlel, co je to ta "láska", co je ta "nespokojenost", co je to to "prázdno, vyhoření" apod... možná je to prostě jen únava, nestíhání, změna života s dětmi na logicky jiný level ... a... přemýšlel bych o tom nahlas a v klidu s tí dosavadním partnerem minimálně tak dlouho, než bych si byl subjektivně jistý, že s ním...ty správné odpovědi fakt nenajdu :)

2 0
možnosti
Foto

Nikdy to nemůže celý život jiskřit tak, jako na začátku. Ale jsme mladá, a tak si najděte někoho jiného. Někoho, s kým vám po období zamilování nezbude jen prázdnota, ale hezký vztah, ozdobený střípky lásky.

1 1
možnosti

Skuste dávat najevo lásku někomu kdo furt mrčí, je rozladěn, protivný sprominutím jak stará řiť,  nespokojen, odmítá ji a ještě vás sjede kde se dá a kdy může. Skuste si to... Vydržíte to možná pár měsíců možná pár let, ale jednou se na to určitě VYKASLETE.

 Protože  utrpení s toho lásku nedostávat je nicotné proti utrpení s toho že by jste lásku rozdávalaplnými hrstmi ale  NIKODO  si ji nechce vzít , dokonce ani ten/ta  u které by jste o to nejvíce stála !

1 1
možnosti
  • Počet článků 81
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 666x
Jsem (ne)obyčejná máma dvojčat, která ráda utíká do svého vysněného světa. Pryč z reality...

Seznam rubrik